MB06_NAVSTEVA_VINOHRADY_Lenka_A-4

Rekonstrukce bytu – Nově ve starém domě

Článek v časopisu Moderní byt

 

Projekt kompletní rekonstrukce bytu pro mladou rodinu se zaměřením na příjemné a útulné bydlení spojené s prvky dřeva, betonu a tmavších odstínů, přičemž nechybí prostor pro zelené pokojové rostliny.

 

Při vstupu do bytu vás okamžitě zaujme vestavěná skříň, která zajišťuje praktický úložný prostor. Šedá stěrka na podlaze se táhne dál až do koupelny, kde je navíc zavedeno podlahové vytápění, přinášející pocit příjemného tepla.

Ložnice je koncipována jako místo klidu a odpočinku s jednoduchým designem, který podporuje kvalitní spánek. Zde byla na míru vyrobena postel, a vedle ní byla vytvořena prostorná šatna, aby byly uspokojeny veškeré úložné potřeby.

V kuchyni byly do interiéru zavedeny nové parkety a vytvořena impozantní pětimetrová kuchyňská linka, která nabízí dostatek místa pro vaření a pečení. To vše bude umožňovat rodině skvěle si pochutnat na vaření oblíbených pokrmů.

Obývací pokoj zaujme bohatstvím pokojových rostlin, které vytvářejí příjemnou atmosféru a propojují byt s přírodou. Barevný stůl je zde centrálním bodem a přitahuje pohled každého návštěvníka. Osvětlení do místnosti vnáší zcela novou atmosféru, dodávající prostoru jedinečný nádech

kontakt1@2x
Jdete do toho?

Vytvoříme tak celistvý funkční produkt, který má jednotný koncept.